Jdi na obsah Jdi na menu
 


21. 2. 2017

Pozastavení blogu

Po mé malé krizi - knihomolském bloku - jsem sice začala znovu číst a baví mě to, bohužel se ale z toho stává jakási povinnost - "Jé, vydali novou knížku, to si musím přečíst. Musím to říct kamarádům a musím napsat recenzi!". Místo toho, abych četla s chutí a pro zábavu, začíná to vypadat, že co příjdu do knihovny, vyberu celou část s novinkami, aby mi nic neuniklo. Poté to nějak zformulovat na blog. I když zde nejsem moc aktivní, dopadá to zhruna tak, že se snažím vše co nejrychleji přečíst a pak zapomínám, že to chci fát na blog. Poté si vzpomenu a něco napíšu. A tak to pokračuje a začínám se do všeho nutit.

Recenzi na Stránky světa snad ještě dopíšu. Křišťálový meč mám rozečtený - jsem zhruba za polovinou -, ale ta kniha mě vůbec nezaujala, je to pořád dokola. Ještě jeden den mě zklamal hned první kapitolou, jelikož jsem zjistila, že to není pokračování, ale celé Den co den z pohledu Rhiannon.

Moc se tedy omlouvám, ale nechci přestat číst a mně příjde, že to zatím tímto směrem spěje, proto se z toho snažím znovu udělat nepovinnostní zálibu.

suspended.jpg

Vaše Anemarí :)